SEURAAVA Nummijärvi Fly In 10-12. maaliskuuta 2017 !

juliste_2016_pienempi_koko.jpg
Nummijärvi Fly In on ilmailupiireissä perinteeksi muodostunut lentäjien kokoontuminen ja lentokauden avaus aina maaliskuun toisena viikonloppuna Kauhajoella Nummijärven jäälentopaikalla. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran pienimuotoisena kokoontumisajona vuonna 2003, josta se on lentokerho Air Pilot ry:n toimesta kasvanut vuosi vuodelta nykyiseen laajuuteensa talvilentokauden päätapahtumaksi. Lentosään suosiessa jäälentopaikalla vierailee noin 50 ilma-alusta, mm. yksi- ja kaksimoottorikoneita, ultrakevyitä, purjekoneita, helikoptereita, autogyroja, riippu- ja varjoliitimiä, paramotoristeja, laskuvarjohyppääjiä, kuumailmapallo ja lennokkiharrastajia.

Perjantaina puolesta päivästä lähtien Air Pilotin väki rakentaa tapahtumassa tarvittavat muut rakenteet kuten kahvion, kuulutukset, lennonsuunnittelutilat, sähkön tarpeet, jne. Osa lentäjistä saapuu koneillaan paikalle jo perjantaina. Lentäjille perjantai-illalla Camping rantasauna kuumana ja ravintolassa karaokea.

Lauantai on tapahtuman pääpäivä, jolloin jäälentopaikalle laskeutuu suurin osa vierailevista koneista. Lentotoiminta on täydessä vauhdissa aamusta aina auringonlaskuun. Vuosi vuodelta tapahtuma kerää jäälle yhä enemmän myös ilmailusta kiinnostunutta yleisöä. Ilmailuvalokuvaajille tilaisuus on talvimaisemineen ainutlaatuinen, kuvattavana on lähes kaikki harrasteilmailun lajit

Uusi ohjelmanumero lentotoimintaan on tulossa lauantaina klo 15. Tarkoituksena on toteuttaa yhteislento Nummijärven jäältä Kauhajoen keskustan ylle. Silloin taivaalla nähdään joukko koneita ns. puljassa tervehtimässä kaupunkilaisia.

Illalla lentotoiminnan rauhoittuessa lentäjät siirtyvät leirintäalueen ravintolaan kuuntelemaan ilmailuaiheista luentoa. Tänä vuonna: tapahtumassamme toimiva lennontiedottaja Jyri Luoma kertoo kokemuksistaan kansainvälisissä lennonjohtotehtävissään. Illan toinen luento on Etelä-Pohjanmaan ilmailukerhon puheenjohtaja Petri Lepistön johdolla aiheena Seinäjoen lentokentän tulevaisuuden kuviot kevytlentokenttänä.

Ilta jatkuu lentäjien rantasaunavuorolla ja ruokaillen. Naislentäjille ja lentäjien vaimoille on järjestetty oma sauna. Loppuilta vietetään yhdessä iltajuhlassa ravintolassa, paikalla elävästä musiikista huolehtii Duo Marino ja tanssilattialle toivotaan railakasta menoa. Lisäksi kerätään arvokasta kuppilatiimaa.

Tapahtumassa oli v.2016 aivan uusi lisäelementti: Avanto Saunarieha

Leirintäalueen ravintola sijaitsee jääasematason vieressä ja on avoinna koko tapahtuman ajan, saatavilla on aamupala, lounasbuffet, grilliruokia yms. (A-oikeudet). Jäällä myydään lentokerhon toimesta grillistä makkaraa, täysliha-kebakkoja, kahvia ja itseleivottua pullaa sekä lämmintä juotavaa. Yöpyä voi paikan päällä leirintäalueen lämpimissä mökeissä, varaa majoitus ajoissa! Ilmailutapahtuma sijaitsee Kauhajoella Nummijärven leirintäalueen rannassa, osoite Nummijärventie 591, 61910 Kauhajoki. Tervetuloa koko perheen voimin!

Autoilla saapuvilta peritään portilla parkkimaksu 10€ / auto (sis. 200 ensimmäiselle Air Pilot ry 2016 vuosikalenterin)

Ilma-aluksilla saapuvilta peritään osallistumismaksu 10€ / ilma-alus (sis. lentäjien iltaohjelman)

Yhteydenotot palautelomakkeella tai Matti Nummijärvi 0400 865 650. Majoitusvaraukset Nummijärvi Camping 045 267 0270.

facebook.jpgTapahtumasivu 2016 Facebookissa + Yhteenveto 2016FlightForum-kuvagalleria 2016

lennatys.jpg2015 tapahtuma peruttiin huonon jäätilanteen vuoksi

Yhteenveto 2014 + FlightForum-kuvagalleria 2014pdf.jpg

pdf.jpgYhteenveto 2013Kuvagalleria 2013 + Ilmakuva lauantailta 2013


Yhdistyneen kuningaskunnan lippuInformation in English + Check also this!   Saksan lippuInformation auf Deutsch

esittely1.jpgesittely2.jpgesittely3.jpg