Nummijärvi Fly In 2017 - 15. juhlavuosi!
juliste.jpg
Nummijärvi Fly In
on ilmailupiireissä perinteeksi muodostunut lentäjien kokoontuminen ja lentokauden avaus aina maaliskuun toisena viikonloppuna Kauhajoella Nummijärven jäälentopaikalla. Tänä vuonna siis 10. - 12.3.2017.

Nummijärvi Fly In 2017 on osa Suomi 100  -juhlavuoden ohjelmaa.

Seuraa kuvapäivityksiä tapahtumasta täällä.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran pienimuotoisena kokoontumisajona vuonna 2003. Joten tänä vuonna Nummijärvi Fly In täyttää 15 vuotta! Lentokerho Air Pilot ry:n toimesta tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta nykyiseen laajuuteensa ilmailijoiden talvilentokauden päätapahtumaksi. Lentosään suosiessa jäälentopaikalla vierailee noin 50 ilma-alusta, mm. yksi- ja kaksimoottorikoneita, ultrakevyitä, purjekoneita, helikoptereita, autogyroja, riippu- ja varjoliitimiä, paramotoristeja, laskuvarjohyppääjiä, Suomi100 - kuumailmapallo ja lennokkiharrastajia.

Tapahtumassa yleisölennätystä tarjoaa Nordic Avia Oy, nelipaikkaisella Cessna F182Q:lla.  Ota yhteyttä suoraan yritykseen jo etukäteen ja varaa lentosi: 040-525 6292. Linkki Nordic Avia kotisivuille.

Voit varata etukäteen lennon myös Suomi100 - kuumailmapallolla. Soita suoraan 044-754 7754 / Henri Äijälä. 

kuumailmapallo_pieni.jpg

Perjantaina puolesta päivästä lähtien Air Pilotin väki rakentaa tapahtumassa tarvittavat muut rakenteet kuten kahvion, kuulutukset, lennonsuunnittelutilat, sähkön tarpeet, jne. Osa lentäjistä saapuu koneillaan paikalle jo perjantaina. Lentäjille perjantai-illalla Camping rantasauna kuumana ja ravintolassa karaokea. 

Lauantai on tapahtuman pääpäivä, jolloin jäälentopaikalle laskeutuu suurin osa vierailevista koneista. Lentotoiminta on täydessä vauhdissa aamusta aina auringonlaskuun. Vuosi vuodelta tapahtuma kerää jäälle yhä enemmän myös ilmailusta kiinnostunutta yleisöä. Ilmailuvalokuvaajille tilaisuus on talvimaisemineen ainutlaatuinen, kuvattavana on lähes kaikki harrasteilmailun lajit

Uusi ohjelmanumero lentotoimintaan on tulossa lauantaina klo 15. Tarkoituksena on toteuttaa yhteislento Nummijärven jäältä Kauhajoen keskustan ylle. Silloin taivaalla nähdään joukko koneita ns. puljassa tervehtimässä kaupunkilaisia.

Illalla lentotoiminnan rauhoittuessa lentäjät siirtyvät leirintäalueen ravintolaan kuuntelemaan ilmailuaiheista luentoa. 

Ilta jatkuu lentäjien rantasaunavuorolla ja ruokaillen. Naislentäjille ja lentäjien vaimoille on järjestetty oma sauna.

Loppuilta vietetään yhteisessä iltajuhlassa Nummijärvi Campingin ravintolassa.

Duo_Tahtiveijarit.jpg

Duo Tähtiveijarit innoittaa meidät tanssin pyörteisiin. Lisäksi kerätään arvokasta kuppilatiimaa. 

Vuonna 2016 aloitettu Saunarieha järjestetään toistamiseen tänäkin vuonna. Tavoitteena on saada paikalle vähintään 10 siirrettävää saunaa, ja luoda avanto saunojen keskelle. Saunojen omistajat voivat ilmoittautua mukaan sihteerille 050-518 5138 tai airpilotry@gmail.com. Yleisön kannattaa ottaa pyyhkeet ja uikkarit mukaan, ja kokea jotain ainutlaatuista. Harvoin on tarjolla lentokoneiden laskeutuminen jääkiitotielle näkymänä saunan ikkunasta tai vilvoittelupenkiltä tai avannosta käsin.

Leirintäalueen ravintola sijaitsee jääasematason vieressä ja on avoinna koko tapahtuman ajan, saatavilla on aamupala, lounasbuffet, grilliruokia yms. (A-oikeudet). Jäällä myydään lentokerhon toimesta grillistä makkaraa, muurinpohjalättyjä, kahvia ja itseleivottua pullaa sekä lämmintä juotavaa. Yöpyä voi paikan päällä leirintäalueen lämpimissä mökeissä, varaa majoitus ajoissa! Ilmailutapahtuma sijaitsee Kauhajoella Nummijärven leirintäalueen rannassa, osoite Nummijärventie 591, 61910 Kauhajoki. Tervetuloa koko perheen voimin!

Autoilla saapuvilta peritään portilla parkkimaksu 10€ / auto

Ilma-aluksilla saapuvilta peritään osallistumismaksu 10€ / ilma-alus (sis. lentäjien iltaohjelman)

Yhteydenotot palautelomakkeella tai Matti Nummijärvi 0400 865 650. Majoitusvaraukset Nummijärvi Camping 045 267 0270.

facebook.jpgTapahtumasivu Facebookissa + Kuvagalleria (päivittyy säännöllisesti)

pdf.jpgYhteenveto 2016FlightForum-kuvagalleria 2016

lennatys.jpg2015 tapahtuma peruttiin huonon jäätilanteen vuoksi

Yhteenveto 2014 + FlightForum-kuvagalleria 2014pdf.jpg

pdf.jpgYhteenveto 2013Kuvagalleria 2013 + Ilmakuva lauantailta 2013


Yhdistyneen kuningaskunnan lippuInformation in English + Check also this!   Saksan lippuInformation auf Deutsch

esittely1.jpgesittely2.jpgesittely3.jpg